Hirdetés

festek.lap.hu / Festékboltok

Festékboltok

Festék minden mennyiségben.Cégünk Festék és szigetelőanyag forgalmazásával foglalkozik már ötödik éve. Amit kínálunk: Hőszigetelő rendszert , Kőzetgyapotot,üveggyapotot Gipszkarton rendszert mindezt diszkont áron,árgaranciával

Festékek, burkoló anyagok, hőszigetelő rendszerek, Akciók!

Beltéri, kültéri fal festékek, zománcok, alapozók, lakkok, lazúrok, tömítők, ragasztók, glettanyagok, gipszek, fugázók, díszítőelemek, festő és burkoló szerszámok, tapéták, bordürök forgalmazása. Színkeverés, Szaktanácsadás.

Borsodfesték Kft., Festékcentrum, Festékbolt Miskolc, Festék szakkereskedés. Cégünk által forgalmazott termékek és termékcsoportok: Trilak, Dulux, Supralux, Polifarbe, Falfesték, Zománcfesték, Homlokzatfesték, Vakolat, Nemesvakolat, Antik hatású falfestékek, Metál hatású falfestékek, Lazú

Az ALLEE bevásárlóközponttól kb. 150m-re a Fehérvári út 35. alatt található festéküzletünk, amely elsősorban SIKA tömítők és ragasztók valamint TIKKURILA festékek forgalmazásával foglalkozik. Természetesen az ehhez tartozó festőszerszámok, poráruk, glettanyagok és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak üzletünkben. Azonnali számítógépes színkeveréssel, szaktanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat.

Termékeink Festék Áruház, Festékbolt ,egyedi színkeverés, festék, falfesték, alapozó festék, beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománcfesték, homlokzatfesték

A Colouring Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaság (Colouring KKT) 1992-ben alakult. A tevékenységünk kiterjed a festékáruk és a hozzátartozó kiegészítő termékek, segédanyagok, kéziszerszámok, valamint a vegyi áruk kiskereskedelmi forgalmazására. Üzletünk termékskáláján ezen felül jelen vannak a lakást, családi házat szebbé, otthonosabbá varázsoló egyéb termékek, mint terítők, tapéták, f

Trinát, cellkolor, Celli, festékek, festőszerszámok

Daubrava Festö Kft.

Deko Festék Diszkont Kft.

miden ami festés

festék webshop...

Fafelület.hu - faápolás, karbantartás, felületkezelés, ragasztás, mérés

Fantázia (Szolnok)

Tevékenységünk két fő részre bontható, egyrészt festék szakipari anyagok kiskereskedelme, másrészt festékek és vegyipari termékek nagykereskedelme. Miskolcon négy, vidéken(Kazincbarcika, Putnok) kettő üzletet működtetünk. Forgalmazott termékeink széles v

festékbolt és webáruház

Festékbolt Biatorbágyon. Festékáru, festékkeverés, tanácsadás. 2051.Biatorbágy Szabadság u. 21. Telefon: 06-23-312-962

Festék árusítás, szinkeverő rendszerek.

Festékház Zircen. Festékek, színkeverés, vakolat, szerszámok, állványbérlés, háztartási tisztítószerek. Színskáláinkról több 10000 színárnyalatot tudunk kikeverni négy színkeverőgép (Tikkurila, Supralux, Poli-Farbe és JUB) segítségével, különféle alapanyagokból (falfestékek, lazúrok, zománcok és vakolatok).

festékek,porárú,díszlécek,szerszámok,hőszigetelő rendszerek,tisztitószerek

Tikkurila festékek hivatalos viszonteladója Miskolcon

Falfestékek, tapéták, autófesték, gépi- és kézi színkeverés

Festékek, egyedi színkeverés, építőipari és ipari festékek, beltéri, kültéri lakásfelújítás, homlokzati vakolatok, bevonatok, tömítők, ragasztók, dekorálás, szerszámok nagy választéka. Türelmes, udvarias kiszolgálás, magasfokú anyagismeret és szakszerű tanácsadás Budapesten és Pest megyében 1984 óta.

Gurdio festékszaküzlet

Hatalmas árukészlet, színkeverés – Veszprém megye egyik legjelentősebb festék forgalmazójaként, Balatonfüreden a város központjában, tágas, klimatizált festékbolt várja a szakembereket és érdeklődőket.

Cégünk 10 éve foglalkozik ipari használatú festékek forgalmazásával. Üzletünkben a TIKKURILA festékgyár ipari festékeit forgalmazzuk és keverjük. Termékskálánk rendkívül széles, szinte valamennyi ipari rendszer iránti igény kielégíthető vele, a mezőgazdasági gépek festékeitől a haszongépjárművek, autók, ipari tartályok stb. festékein át a tűzgátló bevonatokig terjed.

Simonfesték

A vállalkozás festék kiskereskedelemmel foglalkozik Sárváron a mai napig, Cégünk tagja az egyik legnagyobb magyarországi festékbeszerzési társulásnak. Ennek is köszönhető, hogy árainkkal versenyképesek vagyunk a piacon. Széles árukészletünknek köszönhetően a felmerülő igényeket azonnal vagy nagyon rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

Üzletünkben nagy választékban festékek,egyéb kiegészítők kaphatóak

Ha nem mindegy mennyit költ, keresse a Kolibri festék boltot!

festék, egyedi színkeverés, kültéri, beltéri lakásfelújítás. Webáruház széles választékkal.

A ceglédi és a nagyőrösi festékboltok honlapja.

A Krüger festékbolt, Székesfehérváron található. Beltéri falfestékben a Gréta és a Héra beltéri falfesték a vásárlóink kedvence. Színkeverésben, soha sem látott garanciával állunk rendelkezésükre. Mészfestékben mind bel és kültériben, otthon vagyunk.

Lajosmizsén a Lobi-festék jól felszerelt készlettel és barátságos kiszolgálással várja látogatóit! Boltunkban számos vezető márka termékét megtalálja, üzletünk a Hő-Plusz rendszer hivatalos márkaképviselete. Számítógépes színkeverési lehetőség! Honlapunkon tájékozódjon elérhetőségeinkről és a nyitvatartásról!

Homlokzati és beltéri falfestékek forgalmazása

Festékek, színezővakolatok - Az élet színei

Vas-műszaki-festék üzletház, Mikepércs

Nagykáta és vonzáskörzetében tradícionális magyar családi vállalkozás, évtizedek óta magas szintű szakmai tanácsadással,kiszállítással áll minden kedves régi és új vásárlónk részére. Áraink mindig a piaci árak alatt ! A minőség és az értékarány a védjegyünk Termékeink megrendelhetők a webáruházunkban is: www.molnardekor.hu

11 féle tapétakatalogus, színskálák, szerszámkatalogusok, díszítőfestési szaktanácsadás

A termékek széles választéka mellett a kivitelezés megvalósításában is közvetlen segítséget tudunk biztosítani, illetve magasszintű szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Akciós festék vásárlás és futárszolgálat

Kül- és beltéri festékek, szerszámok, kiegészítők széles választéka

Letfusz és Fia kft.

Pákozd - Fejér megye

Pigment Festékáruház - Kápolnásnyék

festékek, lazúrok, lakkok, hígítók, eszközök és egyéb kiegészítõk, computeresszinkeverés

Festékszaküzletek országszerte

Festékek, kiegészítő eszközök, hőszigetelő rendszerek

Szegeden a legtöbb festék, leghatékonyabb és minőségibb kiszolgálás!

Autófestékek számítógépes színkeverése, segédanyagok forgalmazása

festék minden mennyiségben.

festékek, színkeverés, falfestékek, zománcok, higítók, purhabok

Szivárvány festékbolt Pécsett az Árpád üzletházban a Baumax szomszédságában.

Színkeverési szolgáltatásunkkal várunk mindenkit, akinek kisebb mennyiségben van szüksége az adott festékből. Nálunk a hozott színminta lapján rövid idő alatt kollégáink előállítják önnek a szükséges színt. Ehhez nem kell más, mint, hogy hozzon egy kisebb színmintát, vagy a színkód számát és az alapján kikeverjük önnek a kért mennyiséget.

5000 féle tapéta-akciós ár!

A Tepéta-bolt, gyerek tapéták

Festékek, színkeverés, dekorálás, felújítás, építőipari eszközök

Festékbolt, színkeverés, glettek, gittek, szerszámok, festékek, stb

Tüke festék, háztartási és vegyiáru üzletünk több mint 20 éve várja kedves visszatérő és új vásárlóit Uránvárosban Pécsett. Festékáruházunkban zománc, lakk, lazúr, beltéri és kültéri festékek egyaránt megtalálhatók. Kiemelt termékeink a magyar festékcsalád.estékeink mellett háztartási papír és műanyag termékekkel, vegyiáruval várjuk az érdeklődőket.

tűzvédő festékek forgalmazása

Festékbolt, fa- és fémipari felületkezelés, helyszíni kivitelezés, homok- és porszórás, műemlékvédelem

Gyöngyösi festékbolt Festékboltunk legfontosabb záloga a hozzáértő szakember, a megfelelő választék és a szorgalmas munka.

vasex festékosztály

Festékek, festőszerszámok, kellékek széles választékban

Festék és vegyiáru kis és nagykereskedés

Természetessen festünk

Zsófi Team Kft.

Meghatározás:

Ami egy festékboltban megtalálható: építőipari és ipari festékek, vakolatok, bevonatok, kiegészítők, tömítők, festőszerszámok, ragasztók...

Ami egy festékboltban megtalálható: építőipari és ipari festékek, vakolatok, bevonatok, kiegészítők, tömítők, festőszerszámok, ragasztók...

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Festékboltok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés